Män och kvinnor skiljer sig avsevärt symptom på kärlekens tillstånd, det visade sig under en undersökning som genomfördes av Superjob rekrytering av rekryteringsportal.

Till exempel, förbättra humör, glädje och önskan hela tiden kvinnor ler mycket oftare än män (41% mot 13%). Två gånger så ofta representanter för starkt kön (23% vs. 11%) Älskar kvinnor eufori och känsla av flyg. Oändliga tankar om föremålet för tillbedjan förföljer 14% damer och endast 8% av männen.

Mer märklig för kvinnor och sådana tecken på kärlek, som lyser i ögonen, lusten att se bättre och oftast se kärleksobjektet, liksom förlusten av aptit, snabb hjärtslag, pinsamhet, dröm och sätt titta på världen genom rosa glasögon. Förvånansvärt ökar arbetsförmågan mot bakgrund av inlämningar hos kvinnor oftare än hos män (5% mot 3%). Huvudsymptomet för att bli kär i män är en ökad sexuell lust för damen som erövrade dem (15%). Bland kvinnor indikerades detta tecken på förälskelse endast med 6%.

Oftare än damer är förälskade män benägna att tappa sinnet (10% mot 7%), irrationella handlingar (5% mot 2%), ångest (7% mot 6%) och depression (3% mot 2%).

På samma sätt tappar representanter för båda könen sömnen från kärlek (8% vardera), är genomsyrade av generositet i förhållande till andra (3% vardera) och lider av glömska (2% eliminarlacelulitisencasa.com/5-situationer-nar-en-man-plotsligt-lamnar-och-inte/ vardera).

Andra tecken "älskar feber" namnges av 41% av de tillfrågade. Några av dem medgav att efter att ha blivit kär, börjar kärleksobjektet vara svartsjuk, andra plågas av huvudvärk, feber i bröstet och oförmågan att uttrycka tankar sammanhängande, andra klottrar ständigt SMS och den fjärde (mestadels män) ) ironiskt nog märker att det viktigaste tecknet på att bli kär är en tom plånbok.

20% av ryssarna hade svårt att svara på den föreslagna frågan: "Att bli kär är inte en sjukdom!"; "Jag har inte varit kär än"; "Jag kommer inte ihåg, gammal redan".